Informació bàsica sobre protecció de dades

Nota important: El nou Reglament General de Protecció de Dades exigeix ​​que les organitzacions siguin capaços de demostrar que han recaptat el consentiment dels interessats per al tractament de les seves dades. És per això que les organitzacions han d’habilitar mecanismes que permetin vincular el “clic” a la casella de “Accepto” de la Política de Privacitat (és a dir, que l’interessat ha consentit el tractament de les seves dades) a la IP del seu ordinador.

Política de privacitat

Seguint els principis de licitud, lleialtat i transparència, posem a la seva disposició la present Política de Privacitat.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. · CIF: B66477993 · DOMICILI SOCIAL: PL. SOLER I CARBONELL 38, 2on B, 08800, VILANOVA I LA GELTRÚ, BARCELONA

E-mail: rgpd@protenergia.com · Telèfon: 900.802.435

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A PROT ENERGIA COMERCIALITZACIÓ S.L. tractem la informació que ens facilita amb les següents finalitats:

 • Gestionar la relació contractual que ens uneix mitjançant la contractació de qualsevol dels nostres serveis (contracte de subministrament elèctric, diagnòstic i gestió elèctrica o qualsevol projecte elèctric).
 • Informació sobre el consum elèctric facilitat per la distribuïdora per a la correcta facturació.
 • Gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licita a través dels formularis de contacte o per via telefònica.
 • Facilitar als interessats ofertes dels nostres serveis i / o productes del seu interès.
 • Analitzar la navegació i millorar els nostres serveis i pàgina web.

Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les seves dades, seran conservades el temps mínim necessari, en cada cas, per a la correcta prestació dels serveis oferts així com per atendre les responsabilitats que es poguessin derivar dels mateixos i de qualsevol altra exigència legal.

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades personals poden ser les següents:

 • Execució d’una relació contractual potencial i / o subscrita en contractar qualsevol dels nostres serveis (contracte de subministrament elèctric, diagnòstic i gestió elèctrica o qualsevol projecte elèctric).
 • Consentiment quan ens demani la informació a través del formulari o telèfon.
 • Consentiment o interès legítim per a l’enviament de comunicacions comercials.
 • Consentiment per a l’anàlisi de la navegació del web per millorar els nostres serveis.

Les dades que li sol·licitem són adequades, pertinents i estrictament necessàries i en cap cas està obligat a facilitar, però la seva no comunicació podrà afectar a la finalitat del servei o la impossibilitat de prestar-lo.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. no comunicarà les seves dades a cap tercer, llevat que s’informi d’això expressament o obligació legal.

Per la seva banda PROT ENERGIA rebrà informació necessària per part de la distribuïdora per poder facturar el servei contractat.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Els drets de protecció de dades de què són titulars els interessats són:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Dret de rectificació o supressió
 • Dret d’oposició
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Dret a la portabilitat de les dades

Els titulars de les dades personals obtingudes, podran exercir els seus drets de protecció de dades personals dirigint una comunicació per escrit al domicili social de PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. o al correu electrònic habilitat a aquest efecte, rgpd@protenergia.com, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document d’identificació equivalent.

Models, formularis i més informació disponible sobre els seus drets a la pàgina web de l’autoritat de control nacional, Agència Espanyola de Protecció de Dades, d’ara endavant, AEPD, www.agpd.es.

Puc retirar el consentiment?

Vostè té la possibilitat i el dret a retirar el consentiment per a qualsevol finalitat específica atorgada en el seu moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

On puc reclamar en cas que consideri que no es tracten les meves dades correctament?

Si algun interessat considera que les seves dades no són tractats correctament per PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. pot dirigir les seves reclamacions al correu rgpd@protenergia.com o a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, sent l’AEPD la indicada en el territori nacional, www.agpd.es

Seguretat i actualització de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades. Tot això per a evitar la seva alteració, pèrdua, i / o tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix la normativa, si bé la seguretat absoluta no existeix. És important que, perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que es produeixi una modificació dels mateixos. Confidencialitat PROT ENERGIA COMERCIALIZACIÓN S.L. l’informa que les seves dades seran tractades amb el màxim zel i confidencialitat per tot el personal que intervingui en qualsevol de les fases del tractament. No cedirem ni comunicarem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o llevat que l’interessat ens hagués autoritzat expressament.